Show simple item record

dc.contributor.authorOsoianu, Vera
dc.contributor.authorCorghenci, Ludmila
dc.contributor.authorDrăgănel, Angela
dc.date.accessioned2019-12-31T09:57:16Z
dc.date.available2019-12-31T09:57:16Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationOSOIANU, Vera; CORGHENCI, Ludmila; DRĂGĂNEL, Angela. În slujba valorificării bibliotecii și profesiei: Direcția Cercetare și Dezvoltare în Biblioteconomie și Științe ale Informării la 70 de ani de la fondare. In: Magazin bibliologic. 2019, nr. 1-2, pp. 4-8. ISSN 1857-1476.
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/981
dc.descriptionOsoianu, Vera. În slujba valorificării bibliotecii și profesiei: Direcția Cercetare și Dezvoltare în Biblioteconomie și Științe ale Informării la 70 de ani de la fondare / Vera Osoianu, Ludmila Corghenci, Angela Drăgănel // Magazin bibliologic: Revistă ştiinţifică şi bibliopraxiologică. – 2019. – Nr 1/2. – P. 4-8.
dc.description.abstractArticolul e un prilej de consemnare a 70 de ani de la fondarea Direcției Cercetare și Dezvoltare în Biblioteconomie și Științe ale Informării, care reflectă câteva aspecte din activitatea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, orientate pentru consolidarea și dezvoltarea profesională – activitatea de cercetare și formare profesională continuă a personalului de specialitate din biblioteci. Este reliefată activitatea Bibliotecii Naționale ca centru biblioteconomic național.
dc.description.abstractThe article, written on occasion of the 70th anniversary of the Research and Development Directorate in the Library and Information Sciences, reflects some aspects of activity of the National Library of the Republic of Moldova, guided towards consolidation and professional development, research activity and continuous professional education of library staff. The activity of the National Library as the national center for library study is underlined.
dc.language.isoroen_US
dc.publisherBiblioteca Națională a Republicii Moldova
dc.subjectCentru Biblioteconomic Naționalen_US
dc.subjectasistență metodologică
dc.subjectcercetare în bibliotecă
dc.subjectformare profesională continuă
dc.subjectstatistică de bibliotecă
dc.subjectlibrarianship center
dc.subjectmethodological assistance
dc.subjectresearch in the library
dc.subjectcontinuous training
dc.titleÎn slujba valorificării bibliotecii și profesiei: Direcția Cercetare și Dezvoltare în Biblioteconomie și Științe ale Informării la 70 de ani de la fondareen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record